Tarieven en informatie

Tarief

2 personen                             € 125,00 inclusief ontbijt
1 person                                 €  125,00 inclusief ontbijt

Het tarief is inclusief BTW en toeristenbelasting (€ 2,80 per persoon per nacht wordt afgedragen aan de gemeente Doesburg

 

Inchecken

Tussen 15.00 – 19.00 uur. Mocht u al eerder in de stad zijn dan kunt u in overleg uw bagage en/of fietsen vast veilig bij ons achterlaten.

 

Uitchecken

Voor 10.30 uur.

 

Betaling

U kunt bij ons helaas niet cash betalen. Er zijn twee mogelijkheden; betaling vooraf of betalen bij aankomst middels een Tikkie/mobiel betaalverzoek. Indien u vooraf  betaalt kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar rekening nummer 
NL93 INGB 0433 453419 t.n.v Marieke ten Hove, Doesburg.

 

Annuleren

U kunt tot twee dagen voor de gereserveerde datum/data kosteloos annuleren. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Mocht de kamer toch nog worden geboekt, dan wordt vanzelfsprekend niets in rekening gebracht.


Ontbijt

Wij werken met een ontbijtkeuzelijst mede om voedselverspilling te voorkomen. Heeft u speciale ontbijt dieetwensen laat die dan, liefst van te voren, aan ons weten.

Parkeren

U kunt aan het begin van de Koepoortstraat gratis parkeren op het parkeerterrein de Bleek. Vanaf daar is het 5 minuutjes lopen naar de B&B. In de directe omgeving van de B&B kunt u betaald parkeren in de daarvoor bestemde vakken, aangegeven met een parkeertegel. Betaald parkeren in de vakken is van 10.00 – 18.00 uur. 
Op zondagen is het parkeren gratis in de hele stad. U kunt er ook voor kiezen om uw bagage en/of fietsen alvast bij de B&B te zetten en uw auto daarna gratis te parkeren op de Bleek.

 

Fietsen

Wij hebben achter het huis een grote garage waar u uw fietsen overdekt kunt neerzetten. Voor gebruikers van een elektrische fiets zijn er in de garage ook oplaad mogelijkheden.

 

Openbaar vervoer

Station Dieren ligt op 5 kilometer afstand. Vanuit Dieren kunt u de bus nemen naar Doesburg. Lijn 26 rijdt 2 keer per uur  in 7 minuten naar Doesburg. Vanaf de halte Koepoortwal is het 5 minuutjes lopen naar de B&B.

 

Roken

De B&B is rookvrij. Roken is alleen buiten toegestaan.

 

Huisdieren

Omwille van de hygiëne hebben wij er voor gekozen huisdieren niet toe te laten. Niet omdat we problemen met huisdieren hebben; wij hebben zelf een hond maar die mag niet in de B&B komen.

We willen graag alle gasten een fris, allergievrije en hygiënische kamer kunnen aanbieden.